Bivša upravnica Doma zdravlja u Vranju imenovana za načelnicu Dečijeg dispanzera

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 13:41

Bivša upravnica Doma zdravlja u Vranju imenovana za načelnicu Dečijeg dispanzera

Doktorka Jadranka Ajanović, donedavna upravnica Doma zdravlja u Vranju, imenovana je za načelnicu Službe za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog uzrasta, potvrdila je za Južne vesti direktorka Zdravstvenog centra Ljiljana Antić. Ajanovićeva je nedavno zbog greške u vakcinaciji smenjena sa prethodne funkcije, nakon što je Vranjanac revakcinisan kineskom umesto Fajzerovom vakcinom.

Nova upravnica Dečijeg dispanzera smenjena je početkom marta sa funkcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kako je tada rekla Antićeva, zbog toga što "zbog neodgovornosti Ajanovićeve" nije saznala na vreme za problem sa vakcinacijom i nije mogla da reaguje da se on reši.

Pre tri dana je za novu upravnicu Doma zdravlja imenovana Marina Džikić, takođe pedijatar po struci, a sa mesta načelnice Dečijeg dispanzera, koje sada preuzima Jadranka Ajanović.

Dečiji dispanzer pripada Domu zdravlja i organizaciono je podeljen u dva dela - kurativni i preventivni, u sklopu kojih su Savetovalište, Razvojno savetovalište i Vakcinacija.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Vakcinacija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.