Biraju se najbolji sportisti i sportski radnici

Izvor: juGmedia, 11.Jan.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biraju se najbolji sportisti i sportski radnici

VRANJE – Tradicionalni izbor za najbolje sportiste i sportske radnike biće održan krajem ovog meseca u međuvremenu Sportski savez je otvorio konkurs za predloge za najbolji sportski kolektiv, sportiste grada  kao i nagrade za životno delo u oblasti sporta za 2015. godine.

Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici kao i profesori fizičke kulture i lјubitelјi sporta u Vranju imaće prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da po 53. put biraju najbolјi  kako u takmičarskom tako i u školskom sportu  grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi.

 Konkurs za Izbor najbolјih u vranjskom sportu za 2015. godinu  otvoren je do 18.01.2016. godine, do kada bi trebalo da klubovi, društva, savezi i sportske organizacije kao i osnovne i srednje škole  iz Vranja, dostave svoje predloge u pisanoj formi, blagovremeno sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2015. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za njihova dela u vranjskom sportu.

 Manifestacija za izbor najbolјih u vranjskom sportu za 2015. godinu biće održana tradicionalno 28.januara godine sa početkom u 20.00 sati u Restoranu A2.

(Kraj)iva

Foto:Arhiva JeuGmedie

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.