Bez saobraćajnih nesreća tokom vikenda

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez saobraćajnih nesreća tokom vikenda

VRANJE -Na području Policijske uprave u Vranju, od 23. do 25. januara ove godine nije bilo registrovanih saobraćajnih nezgoda, saopštila je danas vranjska policija.Iako je na teritoriji dela Vranja vanredna situacija, policija prema rečima Marjana Petrovića, koji je sinoć na Štabu za vanredne situacije podneo izveštaj radi normalno, ali je spremna da  se po potrebi angažuje.

Tokom vikenda registrovano je tri prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru: dva učestvovanje u tuči i jedan pustanje glasne muzike.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izveštaj PU Sombor: U Apatinu dve saobraćajke, jedna osoba poginula

Izvor: 025info.rs, 26.Jan.2015

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda, od čega dve sa materijalnom štetom. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je nastradala a četiri osobe su zadobile lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.