Besplatno učenje stranih jezika

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno učenje stranih jezika

VRANJE

U vreme zimskog raspusta Narodni univerzitet u Vranju organizuje besplatne kurseve engleskog i grčkog jezika.

Namenjeni su učenicima osnovnih i srednjih škola.

Kurs razgovornog engelskog je počeo u ponedeljak i trajaće 10 dana. Učenje grčkog je promotivno i njegovo održavanje zavisiće od broja zainteresovanih.

Za kurs konverzacijskog engleskog jezika veliko je interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << učenika u Vranju. Narodni univerzitet organizuje edukativne radionice koje će omogućiti da učenje jezika bude zanimljivije.

„Kurs će biti zanimljiv, jer će kroz edukativne radionice učenci lakše savladati osnove konverzacije ovog jezika“, kaže Gordana Dimitrijević, vršilac dužnosti derektora „Narodnog unverzieta“.

I za učenje grčkog jezika vlada interesovanje. Kursevi se organizuju već nekoliko godina. Sada se organizuje početni kurs promotivnog karaktera i još uvek se ne zna koliko će grupa biti formirano. Jedno je sigurno vranjanci žele da nauče jezik zemlje u kojoj godinama letuju.

Narodni univerzitet organizuje i kurseve za učenje drugih starnih jezika, poput nemačkog, francuskog, ruskog i italijanskog.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.