Besplatni treninzi aerobika, fitnesa i bodibildinga za žene u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2020, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni treninzi aerobika, fitnesa i bodibildinga za žene u Vranju

Sve Vranjanke koje bi da treniraju, moći će to da urade besplatno od 15. marta od 11 sati u Sportskoj hali na treninzima fitnesa, aerobika ili bodibildinga. Za one koje se do tada prijave, moći će da treniraju najmanje jednom nedeljno.

Ideja akcije je promovisanje zdravog stila života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji, a u Vranju će treninge držati četiri licencirana trenera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Predsednik Sportskog saveza u Vranju Bratislav Antić kaže da je ovo pilot projekat, a da će se, u zavisnosti od zainteresovanosti, odlučiti da li ima potrebe da se treninzi održavaju dva puta nedeljno.

Tek treba da nam pošalju rekvizite i prostirke, videćemo kako se odvija, zamisao je lepa. Licenca trenera je priznata u 189 zemalja. Od jutros se prijavilo desetak žena - kaže Antić.

Prijavljivanje zainteresovanih Vranjanki je u prostorijama Sportskog saveza u Partizanskoj ulici ili na telefon 017/410437.

Organizator akcije je Sportski savez Srbije, a osim u Vranju, akcija se od 9. marta realizuje u 14 gradova Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.