Izvor: Danas, 20.Jun.2023, 12:44

Besplatna prva godina studija za sve koji upišu Pedagoški fakultet u Vranju

Na Pedagoškom fakultetu u Vranju počelo je prijavljivanje kandidata za upis na tri studijska programa na kome se školuju studenti za zvanje učitelja, vaspitača i integrisanog programa za master profesora tehnike i informatike. Svi studenti koji polože prijemni ispit ostvaruju pravo na besplatno školovanje u prvoj godini studija.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Počela prijava za upis na Pedagoški fakultet u Vranju, za brucoše besplatno školovanje

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2023

Budući studenti koji bi voleli da upišu osnovne ili master studije na Pedagoškom fakultetu u Vranju mogu se za upis prijaviti do 24. juna i besplatno polagati prijamni ispit koji je zakzan za 30. jun. Brucoši neće plaćati ni školovanje na prvoj godini fakulteta. ..Kandidati na Pedagoškom mogu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.