Besplatan prevoz za Vranjance do Besne kobile

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan prevoz za Vranjance do Besne kobile

VRANJE - Javno preduzeće "Skijalište Besna Kobila" obezbedilo je za građane Vranja besplatan prevoz do skijališta na istoimenoj planini i nazad u periodu od 21. januara do 19. februara.

Direktor tog preduzeća Dragan Janjić rekao je da su kapaciteti "Skijališta Besna Kobila" trenutno popunjeni do 21. januara i da se preduzeće odlučilo da nakon tog datuma podstakne građane Vranja da provedu vikend na ovoj planini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Na Besnoj Kobili od početka zime ima snega. Vikendima imamo više od 500 gostiju, a do 21. januara svih šezdesetak ležaja zakupile su vranjske osnovne škole za svoje učenike po promotivnoj ceni od 990 dinara na dan za pun kapacitet smeštaja", kazao je Janjić.

Prema njegovim rečima, "Skijalište Besna Kobila" je ovu, treću po redu sezonu od renoviranja, dočekalo sa potpuno opremljenim planinskim domom "Planinskom kućom" i sa dva ski lifta, od 250 i 450 metara koje su ustupila "Skijališta Srbije", a na licu mesta mogu da se iznajme sanke, skije i svi potrebni zimski rekviziti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.