Izvor: JUGpress.com, 14.Feb.2024, 20:57

Besplatan parking u Vranju zbog ,,Dana državnosti” u četvrtak i petak

VRANJE

Zbog ,,Dana državnosti Republike Srbije” u četvrtak 15. februara i petak 16. februara neće se kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, saopštili su iz JKP Parking servis Vranje.

Parking garaže u ulicama Kneza Miloša i Heroja sa Košara, kao i Carinski terminal biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << po uobičajenom sistemu naplate.

Naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada radiće po uobičajenom radnom vremenu od subote, 17. februara. (kraj) DC/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ove linije gradskog prevoza danas MENJAJU TRASU: Parking BESPLATAN zbog Dana državnosti

Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 09:25

Zbog održavanja manifestacije "Dan državnosti Srbije - Sretenje" pojedine linije GSP u Beogradu funkcionisaće u izmenjenom režimu dok u zoniranim delovima grada JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.