BLAGI PORAST OBOLELIH OD KORONE NA JUGU SRBIJE: 631 osoba pozitivna, dok je 65 preminulo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 19:39

BLAGI PORAST OBOLELIH OD KORONE NA JUGU SRBIJE: 631 osoba pozitivna, dok je 65 preminulo

Broj polako raste.

U poslednja 24 sata od posledica korone u Srbiji preminulo je 65 ljudi, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 631 pacijent. Od ukupnog broja testiranih, virus je potvrđen kod još 9.580 pacijenata. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.

Na Infektivnoj, Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a trenutno leče 72 pacijenta, među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njima i desetoro dece, dok ih je u novoj zgradi Kliničkog 76.

Kako navode iz te ustanove, na respiratorima je 11 osoba i one su u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 278 pacijenata.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz UKC-a.

U vranjskoj kovid bolnici na lečenju je 101 pacijent sa potvrđenim kovidom. U Leskovcu je 104 ljudi hospitalizovano.

Prema podacima Ministarstva zdravlja u poslednja 24 sata testirano je 25.988 ljudi, a pozitivan test imalo je 9.580. Na lečenju je 4.541 pacijenta a na respiratorima 181.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 203 osobe pozitivne na kovid

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2022, 15:23

U poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu su na kovid testirana 494 građana, a 203 dobila pozitivan rezultat, poslednji su podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. U tom gradu, korona je potvrđena kod 131 osobe.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.