BEOGRAĐANI ČISTE SNEG U CRNOJ TRAVI

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANI ČISTE SNEG U CRNOJ TRAVI

Ka jugu Srbije krenuo konvoj sa oko 15 mašina i oko 20 radnika

BEOGRAD - Zimska služba Beograd puta poslala je jutros pet ekipa za čišćenje snega u Crnu Travu, na jugu Srbije, gde je preostalo oko 50 kilometara neočišćenog puta.

Ka Crnoj Travi krenuo je konvoj sa oko 15 mašina i oko 20 radnika, prenela je televizija Studio B. U narednih deset dana radnici i mašine biće angažovani na raščišćavanju neprohodnih puteva na jugu Srbije.

Zbog velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << količine snega, u regionima Vranja i Crne Trave i dalje su neprohodni pojedini lokalni putevi, a ekipe zimskih službi neprekidno su na terenu.

Predsednik opštine Crna Trava Slavoljub Blagojević rekao je da oko 60 domaćinstava u toj opštini nema električnu energiju, a da ekipe "Elektrodistribucije" zbog smetova ne mogu da dođu do mesta gde je kvar nastao.

On je ocenio da je situacija u Crnoj Travi ozbiljna jer je preostalo još 50 kilometara neočišćenog puta i odsečenih oko sto, uglavnom staračkih domaćinstava.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekipe Beograd puta pomažu Crnotravcima

Izvor: Mondo, 19.Jan.2012

Zimska služba Beograd puta poslala je jutros pet ekipa za čiščenje snega u Crnu Travu, na jugu Srbije, gde je preostalo oko 50 kilometara neočišćenog puta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.