Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAT nastavlja da podržava kulturno nasleđe Vranja

VRANJE

Kompanija British American Tobacco podržala je tradicionalnu 39. manifestaciju „Borini pozorišni dani“, koja je nakon osam godina ponovo održana u zgradi obnovljenog vranjanskog teatra. Doprinos manifestaciji i lokalnoj pozorišnoj sceni naročito je značajan zbog uloge koju to pozorište ima, kako za grad Vranje, tako i za kulturno-umetničku scenu Srbije.

Direktor regulatornih poslova kompanije British American Tobacco Dragan Penezić istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je podrška poslovne zajednice kulturnim ustanovama od ogromnog značaja za društveni napredak, ali i očuvanje kulturnih dobara na lokalu.

„Izuzetno smo ponosni što smo učestvovali u održavanju manifestacije koja je kulturno obeležje Vranja, grada u kojem naša kompanija posluje dugi niz godina. Nastojaćemo i u budućnosti da osluškujemo potrebe zajednice i damo primer drugim kompanijama da ulažu u kulturu i obrazovanje, kao osnov razvoja svakog društva“, dodao je Penezić.

Kao najveći britanski investitor u našoj zemlji, BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti. U prilog tome govori činjenica da je od početka poslovanja u Srbiji, kompanija investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kompanija British American Tobacco je prisutna u Srbiji od 1996. godine a privatizacijom Duvanske industrije Vranje 2003. godine je postala jedan od pionira stranih direktnih investicija i najveći britanski investitor u Srbiji. BAT je direktno investirao više od 220 miliona evra u Srbiji, dok je od 2003. godine u budžet Republike Srbije kroz poreze uplatio preko dve milijarde evra.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.