Autobus sleteo u provaliju, poginuli sin i otac

Izvor: Glas javnosti, 13.Sep.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u provaliju, poginuli sin i otac

VRANJE - Policajac iz Trgovišta Dejan Milošević, koji se nalazio van dužnosti i njegov sin poginuli su, dok je 14 putnika teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 10.30 časova dogodila kod Trgovišta, gde se autobus vranjskog "Kavima" prevrnuo i sleteo u provaliju.

Portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević rekao je da su u autobusu "Kavim Jedinstvo" u trenutku kada je sleteo s puta bila 24 putnika, od kojih je 14 sa težim i lakšim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << povredama zadržano na prijemno odeljenju u Domu zdravlja u Trgovištu i Zdravstvenom centru Vranje.

"Uviđaj je još u toku, a za sada može da se kaže da je autobus sleteo s puta u dolinu reke Pčinje, pošto je vozač izgubio kontrolu nad vozilom", rekao je Milosavljević.

On je dodao da se još utvrđuje zbog čega je vozač izgubio kontrolu, odnosno da li je u pitanju kvar na autobusu ili ljudski faktor.

Povređeni putnici se prisećaju da je u jednom trenutku nešto puklo, kažu valjda je to bila guma, posle čega je vozač uzviknuo "pazite se".

 Direktor bolnice dr Dušan Aleksić je naveo da je je na hirurškom i ortopedskom odeljenju primljeno 14 povređenih, među kojima su četvoro sa teškim telesnim povredama.

"Jednu ženu smo zbog teških povreda ekstremiteta uputili u Niš", rekao je Aleksić.

Istraga o ovom udesu je u toku.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.