Autobus sa vojnicima sleteo s puta, 14 povređenih!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sa vojnicima sleteo s puta, 14 povređenih!

U jutrošnjoj nesreći kod Vladičinog Hana, kada je autobus s vojnicima iz zasada nepoznatih razloga sleteo s puta, povređeno je 14 osoba, od kojih jedna teže, a niko nije životno ugrožen, objavilo je Ministarstvo odbrane.

Foto: Guliver/Getty Images/Ilustracija

Iako je ranije saopšteno da je u autobusu bilo 40 vojnika, Ministarstvo navodi da je naknadno utvrđeno da je bilo 28 pripadnika Vojske Srbije koji su se prevozili na posao, na relaciji Niš- >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vranje.

Do nesreće je došlo oko 6.20 časova.

Prema prvim informacijama, više osoba je povređeno, od kojih je jedno sa težim povredama glave.

U zdravstveni centar u Vranju je prevezeno 13 osoba.

Sedmorica vojnika povređena kod Vladičinog Hana!

Na lice mesta ubrzo su stigla vozila hitne pomoći, policije i Vojne policije.

Nije poznato zbog čega je autobus sleteo sa puta.

Autobus je vlasništvo firme Kavim - Jedinstvo iz Vranja, a pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske privatno su ga zakupili radi svakodnevnog prevoženja na posao na relaciji Niš - Vranje - Niš.

Udes po povratku sa ekskurzije, 16 mrtvih (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.