Izvor: JUGpress.com, 04.Sep.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje seoskih putreva

VRANJE

Na teritoriji Grada Vranja u toku je asfaltiranje trase Balinovac – Mečkovac, lokalnog puta koji spaja dva prigradska sela.

Investicija se realizuje u okviru Komunalnog programa grada. Vrednost posla je 3.208.500 dinara.

Danas je radove obišao gradonačelnik Slobodan Milenković sa saradnicima koji je rekao da se parcijalnim asfaltiranjem u dužini od 650 metara realizuje rehabilitacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << puta koji se nadovezuje na Kajmakčalansku ulicu.

„Gradsko rukovodstvo ulaže napore za ravnomerno razvijanje infrastrukture na čitavoj teritoriji grada. Radovima će biti obuhvaćeni i putevi u Mesnim zajednicama Vlase, Katun, Donji i Gornji Vrtogoš, Zlatokop, Pavlovac, Ribince, Crni Lug, Gornji Neradovac, Mečkovac, Bresnica i Golemo selo, za šta je opredeljeno više od 32 miliona dinara“, rekao je Milenković.

Sa uređenjem puteva na periferiji ujedno se odvijaju i radovi u ulici Marije Kiri, a asfaltom će biti presvučena ulica Tome Kostića, kao i deo ulice Budisava Šoškića u Vranju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.