Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje seoskih puteva

VRANJE

U selu Bunuševac nadomak Vranja počelo je asfaltiranje deonice u dužine oko 700 metara u vrednosti od oko 2,3 miliona dinara.

„Ovo je od velikog značaja za naše sugrađane i zaista nam je stalo da kvalitet života na selu podignemo na viši nivo. Upoznati smo sa svim infrastrukturnim problemima ovde i nastojaćemo da ih rešavamo u narednom periodu. Ovde je trenutno najveće gradilište, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su u toku radovi na izgradnji obilaznice i projektovanju kanalizacione mreže, ali biće rešavan i problem klizišta“,rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Komunalnim programom je predviđeno da se do 1. novembra završi i deo puta Rataje – Kupinince, kao i putevi u selima Zlatokop i Donje Trebešinje.

Završeni su radovi na asfaltiranju nekategorisanih puteva u selu Stropsko. Investitor je grad Vranje, a izvođač „IG sistem“.

Ove godine je za ukupno uređenje infrastrukture iz komunalnog programa uloženo 28 miliona dinara. Završava se 6,4 kilometra puta.

Lokalna samouprava nastoji da stvori podjednake uslove za život u selu i gradu, tako da je u 2018. godini izdvojila ista sredstva za komunalnim program i za grad i za selo.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.