Asfaltirana ulica Franše D Eperea

Izvor: OkRadio.rs, 16.Maj.2023, 11:36

Asfaltirana ulica Franše D' Eperea

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Franše D' Eperea u kojoj se izvode radovi na asfaltiranju. ,,U okviru Komunalnog programa za ovu godinu danas se asfaltira ova gradska  saobraćajnica u dužini od 518 metara i širine 3,2 metra. Vrednost radova je oko 4,8 miliona dinara. Pre ovih radova,  ovde je preko projekta ,,Čista Srbija  izgrađena  kanalizaciona mreža i zamenjene stare azbestne cevi na vodovodnoj mreži.    Želim da naglasim, da sam izuzetno zadovoljan realizacijom ovog projekta, jer je bilo mnogo problema, u smislu rešavanja imovinsko pravnih odnosa i drago mi je što su žitelji ovog dela grada...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Asfaltirana staza u Zemunu

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Završeni su radovi na asfaltiranju 500 metara staze u ulici Dušana Mađarčića Korčagina. Ovi radovi su realizovani u okviru Programa uređenja nekategorisanih puteva, koje sprovodi Gradska opština Zemun.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.