Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2020, 09:52

Asfaltirana i ulica 4. oktobra

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je sa stanovnicima Ulice 4. oktobra, koja je dobila asfalt. Gradonačelnik je još jednom istakao jasnu opredeljenost lokalne samouprave o ravnomernom razvoju svih delova grada.    - Jedna od naših namera je i da u užem gradskom jezgru, u narednih nekoliko godina, ne bude ni jedne ulice bez asfalta - istakao je Milenković.     Ulica 4. oktobra dobila je asfalt u dužini od 130 metara, a ukupna vrednost radova je 700.000 dinara bez PDV.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Grad podelio auto sedišta: Za BEZBEDNOST DECE u saobraćaju

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2020

Gradonačelnik Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković uručili su 170 auto sedišta roditeljima čija su deca rođena na teritoriji grada Vranja, u periodu od januara do kraja marta ove godine. Tom prilikom, gradonačelnik Slobodan Milenković istakao je da će auto sedišta...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.