Asfaltira se ulica Hristijana Karpoša

Izvor: JUGpress.com, 22.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltira se ulica Hristijana Karpoša

VRANJE

Posle dužeg vramena počeli su radovi na asfaltiranju Ulice Hristijana Karpoša u Vranju u dužini od oko 800 metara.

„Za završne radove iz gradske kase izdvojeno je 7,3 miliona dinara bez PDV. Rekonstrukcija ove saobraćajnice predvidjena je Komunalnim programom za 2018. godinu, izjavio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

U saradnji sa nemačkom razvojnom bankom KFW zamenjene su azbestne vodovodne cevi. Uradjena je i atmosferska >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kanalizacija, u šta je uloženo 14 miliona dinara.

,,U ovoj godini rekonstruisali smo neke vitalne saobraćajnice u gradu, a medju njima svakako spada i Ulica Hristijana Karpoša. Podsetiću i da smo posebnu pažnju posvetili uredjenju seoskih putnih pravaca, zbog čega sam izuzetno zadovoljan. U narednoj godini ćemo još intenzivnije raditi na sprovodjenju Komunalnog programa, za koji smo izdvojili znatna sredstva“, rekao je gradonačelnik dr Milenković.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Asfalt u ulici HRISTIJANA KARPOŠA

Izvor: OkRadio.rs, 23.Dec.2018, 10:17

U ulici Hristijana Karpoša u Vranu počeli su radovi na asfaltiranju u dužini od oko 800 metara. Rekonstrukcija ove saobraćajnice predvidjena je Komunalnim programom za ovu godinu. Za završne radove iz gradskog budžeta izdvojena su sredstva u visini od 7,3 miliona dinara bez PDV, izjavio je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.