Izvor: JUGpress.com, 31.Okt.2023, 20:03

Apelacioni sud ukinuo presudu Osnovnog suda u Vranju Iliću zbog nelegalne gradnje – novo ročište u decembru

VRANJE

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je presudu Osnovnog suda u Vranju koja je doneta 20. marta ove godine kojom je direktor firme ,,Colosseum gest” Stefan Ilić (iza koje stoji Dejan Nikolić Kantar) osuđen sa 300.000 dinara i godinu dana uslovnog zatvora zbog nelegalne gradnje, i vratio predmet na ponovno postupanje.

Na presudu Osnovnog suda, OJT u Vranju izjavilo je žalbu zbog toga što sud nije prihvatio pravnu kvalifikaciju krivičnog dela iz optužnog predloga >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u vezi krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole iz člana 219a stav 3 u vezi stavom 2. Krivičnog zakonika kojim je predviđena stroža kazna zatvora od šest meseci do pet godina uz novčanu kaznu. Novo ročište u ovom postupku zakazano je 11. decembra 2023. godine.

Protiv Ilića u Osnovnom sudu u Vranju zbog nelegalne gradnje koja se nadovezuje i na zaziđivanje prozora Ok radija vodi se još jedan postupak, a sledeće ročište zakazano je 22. novembra 2023. godine u 13 časova.

Podsetimo se, u Vranju je 19. oktobra  odloženo suđenje Iliću zbog toga što je njegov advokat Novica Zdravković otkazao punomoćje.

Pre skoro dve godine firma ,,Colloseum gest” iza koje stoji vlasnik kockarnica i osuđivani nasilnik Dejan Nikolić Kantar počela je izgradnju bespravnog objekta za kladionicu u samom centru Vranja, pored OK radija i garaže koju koristi lokalna vlast. Tim objektom je kasnije zazidan i prozor redakcije OK radija, što je bio deo pretnji i pritisaka na ovaj medij. Nikolić je osuđen za ove pretnje i ugrožavanje sigurnosti vlasnice OK radija Olivere Vladković i finansijske direktorke Svetlane Ivanove.

Gradska uprava Vranje ni nakon dve godine nije srušila nelegalan objekat kockarnice kojim su zazidane kancelarije OK radija. (kraj) DC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Apelacioni sud ukinuo presudu Osnovnog suda u Vranju Iliću zbog nelegalne gradnje – novo ročište u decembru

Izvor: OkRadio.rs, 01.Nov.2023, 10:54

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je presudu Osnovnog suda u Vranju koja je doneta 20. marta ove godine kojom je direktor firme ,,Colosseum gest” Stefan Ilić (iza koje stoji Dejan Nikolić Kantar) osuđen sa 300.000 dinara i godinu dana uslovnog zatvora zbog nelegalne gradnje, i vratio predmet na ponovno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.