Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2023, 18:26

Apel za uklanjanje snega i leda sa javnih površina

VRANJE

Odeljenje komunalne milicije Gradske uprave, u cilju obezbeđivanja uslova za bezbedno odvijanje saobraćaja i nesmetano kretanje pešaka, apeluje da se sa površina javnih namena, kolovoza i trotoara, uklone sneg i ledene naslage, kao i ledenice sa krovova.

Čišćenje snega i leda sa trotoara ispred porodičnih stambenih i poslovnih prostorija vrše vlasnici i korisnici stambenih zgrada, što je u skladu sa važećim propisima

Zbranjeno je izbacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << snega i leda na ulice i druge javne površine.

Vlasnik, odnosno korisnik zgrade, dužan je i da uklanja ledenice sa krova zgrade, naročito u slučaju kada je krov okrenut prema trotoaru, odnosno javnoj površini, gde ledenica može predstavljati opasnost za prolaznike.

U slučaju nemogućnosti uklanjanja ledenica, dužni su da blagovremeno postave oznake upozorenja na opasnost od njihovog obrušavanja, kao i odgovarajuće zapreke radi obilaženja ugroženih delova javne površine.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.