Anastasija otputovala u Prag

Izvor: RTS, 29.Jan.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija otputovala u Prag

Devetogodišnja Anastasija Trajković iz Vranja koja boluje od hordoma, retke vrste tumora sinusa otputovala je u Prag. Obezbeđen je novac za dvomesečno lečenje devojčice.

Anastasija Trajković iz Vranja koja boluje od hordoma, retke vrste tumora sinusa, otputovala je u Češku, gde će biti podvrgnuta zračenju.

Obezbeđen je novac za dvomesečno lečenje devetogodišnje devojčice, potvrdili su u Republičkom Fondu za zdravsteno osiguranje.

Anastasija ide na lečenje uz pratnju jednog roditelja, a Fond obezbeđuje novac za lečenje, dnevnice, smeštaj, ishranu i povratne avionske karte. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mala Anastasija otputovala u Prag

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2014, 14:06

Devetogodišnja Anastasija Trajković iz Vranja koja boluje od hordoma, retke vrste tumora sinusa, juče je konačno otputovala za Prag, potvrdio je njen otac Dragan. Nakon oklevanja koje se porodici činilo nedopustivo dugim, Republički fond za zdravstveno osiguranje potvrdio je da će platiti troškove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.