Aleksandar Vučić u subotu u Vranju i Vladičinom Hanu

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić u subotu u Vranju i Vladičinom Hanu

VRANJE/VLADIČIN HAN – Aleksandar Vučić predsednik Srpske napredne stranke (SNS) u subotu 1. marta u okviru predizborne kampanje posetiće Vladičin Han i Vranje. Dragan Stevanović šef izbornog štaba kaže da ne može sa sigurnošću da tvrdi da Vučić dolazi jer mu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << možda državnički poslovi to neće dozvoliti, ali da je poseta Vranju i Vladičinom Hanu u planu.

Sa druge strane Goran Mladenović predsednik opštine Vladičin Han na svom profile na Fejbuku najavljuje posetu lidera naprednjaka za 10:45 u subotu.

Prema nepotvrđenim informacijama Aleksandar Vučić će u subotu posetiti kompaniju Simpo u Vranju.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zahuktava se kampanja u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 27.Feb.2014

Izborna kampanja u Vranju zahuktava se pred vikend. U četvrtak će najpre svoje kandidate za poslanike predstaviti  NDS - Nova demokratska stranka. NDS se prvi put zvanično pojavljuje u Vranju, a predstavlljanje kandidata biće održano u njihovim stranačkim prostorijama, u ulici Kneza Miloša. Posle...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.