Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija Policijske uprave „Ne uništavaj sebe samo reci ne drogama“

VRANJE

Policijska uprava u Vranju realizuje Projekat „Ne uništavaj sebe samo reci ne drogama“, koji je namenjen učenicima prvog razreda osnovnih škola na području Grada.

„Cilj je da što veći broj dece  shvati štetnost i opasnost psihoaktivnih supstanci i njihovog konzumiranja”, kaže Branislava Filipović iz PU Vranje.

U okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << projekta učenicima prvog razreda srednjih škola  biće održana i predavanja, a projektom su obuhvaćeni i roditelji učenika.

„Roditelje ćemo podsetiti da u svakom trenutku treba da znaju gde su njihova deca sa ciljem da svi budemo bezbedniji. Predavači će biti stručna lica Centra za socijalni rad, Zavoda za javno zdravlje, kao i inspektori službe za suzbijanje narkomanije”, kaže Filipovićeva.

Promocija projekta je održana na šetalištu u centru Vranja.

Građanima su deljeni flajeri u cilju upoznavanja i informisanja javnosti o samom projektu i njegovom značaju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.