Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2020, 19:12

Akcija “Niste sami, mi smo uz vas”

VRANJE

Unapređenje i širenje filantropije, razvijanje plemenitosti i saosećanja sa drugima, kao i osećaj zajedništva i ujedinjenosti u borbi protiv korona virusa ciljevi su akcije “Niste sami, mi smo uz vas”                    koju realizuje Centar za društvene integracije u Vranju.

Centar želi da podstakne sve da prepoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << značaj dobročinstva imajući u vidu ono što je pandemija pokazala – da su pred problemima svi jednaki, kao i da se oni lakše prevazilaze zajedničkim angažovanjem celog društva.

“Zbog povećanog broja obolelih, pozivamo vas da se svi zajedno uključimo u davanje pomoći obolelima od korona virusa, jer svaki vid pomoći je dobrodošao.

Potrebni su medicinski alkohol, dezinfekciona sredststva, tečni sapuni, papirni ubrusi, toalet papiri, vlažne maramice, voda, sokovi, viziri, zaštitne maske i rukavice.

Pakete pomoći možete slati na adresu CDI organizacije Ulica dr Đorđa Tasića 2, 17500 Vranje ili kontaktiranjem naših mobilnih timova koji sa teritorije grada preuzimaju pakete na +381641265699, +381659799392

Od celokupne prikupljene pomoći biće napravljeni individualni paketići koji će biti pojedinačno uručeni obolelima od virusa kovid -19. Paketiće pomoći možete slati na adresu CDI organizacije dole navedene. Sva prikupljena pomoć biće predata menadžmentu Zdravstvenog centra Vranje”, poručuju iz CDI.

Aktivnosti se odvijaju u okviru “Projekta za unapređenje okvira za davanje” koji realizuje Koalicija za dobročinstvo Fondacije Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.