AUTO SLETEO S PUTA: Vozač teško povređen

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO SLETEO S PUTA: Vozač teško povređen

Vranje - U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak ujutru dogodila na ulazu u selo Alakince kod Surdulice teško je povređen mladić star 24 godine. Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nesreća se dogodila oko 5:50, kada je sa puta sletelo putničko vozilo „Opel kadet“ vranjskih registarskih oznaka. Vozač automobila je zadobio teške telesne povrede, i nakon ukazane lekarske pomoći u Surdulici, prebačen je u Klinički centar Niš. Prema priči meštana, automobil je sleteo s mosta, leteo u vazduh i survao se u reku.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Opel

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

MLADIĆ TEŠKO POVREĐEN Automobilom sleteo sa seoskog mosta u reku

Izvor: Blic, 13.Jun.2017

Mladić star 24 godine zadobio je teške telesne povrede juče kada je automobilom "opel kadet" sleteo sa seoskog mosta u omanju reku...Do nesreće je došlo u selu Alkince kod Surdulice u 5.50 sati...Portparol PU Vranje Goran Jovčić saopštio je povređeni mladić zbrinut u prvo u Zdravstvenom centru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.