ANTIĆ: Akademcima pomažem iz MORALNIH razloga

Izvor: OkRadio.rs, 03.Nov.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ: Akademcima pomažem iz MORALNIH razloga

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić saopštio je da će iz sopstvenih sredstava u visini od 120.000 dinara, finansirati doktorske studije studentkinje iz Vranja Milice Marković. Milica je sa prosečnom ocenom 10 završila osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Nišu, što je gradonačelnika navelo na ovaj nesvakidašnji potez. Antić kaže da se na ovakav čin odlučio iz krajnje akademskih, intelektualnih i ljudskih razloga. - Milica zaista ima impozantnu biografiju na fakultetu, master i doktorskim studijama.   Da smo dali novac iz budžeta Grada da upiše godinu, morali bismo to da uradimo kasnije i za ostale kandidate sa visokim prosekom.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gradonačelnik finansira doktorske studije Vranjanke

Izvor: JužneVesti.com, 03.Nov.2015

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić odlučio je da ličnim sredstvima finansijski pomogne upis doktorskih studija Milici Marković iz Vranja koja je sa prosečnom ocenom 10 završila osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.