AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH JAVITE POLICIJI: Sumnja se da je sinoć ubio devojku u Vranju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 13:43

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH JAVITE POLICIJI: Sumnja se da je sinoć ubio devojku u Vranju!

Devojka je ubijena oko 18 časova u subotu na benzinskoj pumpi

Pripadnici Policijske uprave u Vranju intenzivno tragaju za Marjanom S. (47) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je 20. februara ove godine izvršio krivično delo ubistvo.

Reč je o osobi koja je osumnjičena da je sinoć ubila Saru A. (27) na benzinskoj pumpi u Vranju. Napadač je ispalio šest hitaca iz pištolja, a sigurnosne kamere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sve snimile.

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

Pretpostavlja se da je zločinac već ležao 12 godina robije zbog ubistva na groblju, a nakon što je izašao iz zatvora, napao je devojku na Autobuskoj stanici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.