400 paklica CIGARETA ispod HAUBE

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jul.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

400 paklica CIGARETA ispod HAUBE

Vranje / Preševo - Carinici na graničnom prelazu Preševo zaplenili su 400 paklica cigareta, sakrivenih ispod haube, u prostoru iznad motora automobila "folksvagen turan" makedonskih registracija. Uprava carina je saopštila da je u švercu je sprečen Makedonac, taksista, koji je na ulazu u zemlju carinicima rekao da nema ništa da prijavi. - Ipak je izdvojen za detaljan pregled koji je vrlo mirno posmatrao, jer ni u samom automobilu, a ni u prtljažniku nije bilo nikakve robe. Vidno se uznemirio tek kada je carinik krenuo ka haubi automobila želeći da je podigne, kako bi pregledao i prostor oko motora.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

400 PAKLICA ISPOD HAUBE Na graničnom prelazu Preševo sprečen šverc cigareta

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2019

Foto: Promo / Promo Carinici su na Preševu uoči vikenda zaplenili 400 paklica cigareta, koje su bile sakrivene ispod haube, u prostoru iznad motora automobila “folksvagen turan” makedonskih registarskih oznaka. U krijumčarenju je sprečen makedonski državljanin, lokalni taksista, koji je na...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.