12 miliona za vodu u Neradovcu

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jun.2012, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12 miliona za vodu u Neradovcu

Vranjsko prigradsko naselje Donji Neradovac uskoro će biti priključeno na gradsku vodovodnu mrežu. Ugovor o tom poslu u petak su u Begradu potpisali predstavnici Direkcije za izgradnju grada i Republičke Direkcije za vode.    Ukupna vrednost ove investicije je 11,8 miliona dinara, od čega će Direkcija za vode obezbediti 9, 5 miliona, ili 80 odsto sredstava, a grad Vranje 2,3 miliona ili 20 odsto sredstava.     Realizacija  projekta počinje za dve meseca, nakon sprovođenja zakonom predviđenog postupka javne nabavke.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Uskoro i novi asfalt (video)

Izvor: RTV 5, 09.Jun.2012

"Renoviranje ulice mnogo znači. To je uži centar, sve inicijative koje smo pokrenuli paledale su u vodu do sada", kaže Zlata Dinić.. Posle zamene vodovodne i toplovodne mreže, sledi asfaltiranje.. "Pored toga što je situacija teška, pare nema dovoljno, obezbedili smo sredstva da i ove tri...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.