Uzrok smrti Novosađanke pokazaće obdukcioni nalaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021, 09:40

Uzrok smrti Novosađanke pokazaće obdukcioni nalaz

Nakon vesti da je četrdesetogodišnjoj G. V, ledenica pala na glavu u Novom Sadu i da je podlegla povredama nadležni iz Grada navode da je prema njihovim saznanjima tužilac obavešten a preliminarni izveštaj kako kaže pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković ukazuje na to da smrt sugrađanke nije to što se navodi u medijima.

"Molim sve medije da ne iznose neproverene informacije i ne uznemiravaju javnost.Sačekaćemo obdukcioni nalaz a onda ćemo dobiti zvanične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << informacije i nadam se da će Kliničko-bolnički centar to izneti",navodi Stojković.

Stojković podseća i na to da svaka skupština stanara dužna da vodi računa o uklanjanju snega i leda kako ispred svojih ulaza tako i sa krova.

"Ako je potreba skupštine stanara da im se pomogne oni obaveštavaju inspekciju.Inspekcija obeležava takva mesta vidljivim trakama,isto tako angažujemo mehanizaciju da mogu te ledenice da se uklone"

U vezi sa snežnim padavinama Stojković kaže da je 500 ljudi svakodnevno angažovano na čišćenju grada i održavanju saobraćajnica prvog i drugog prioriteta.

"Angažovano je na uklanjanju snega i održavanju saobraćajnica 23 vozila i 4 radne mašine.Ukupno se održava (ulica i prvog i drugog prioriteta) u dužini od 800 kilometara na teritoriji Novog Sada."

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković dodaje da su spremni na to da reaguju i u slučaju veće količine snega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.