Završeno redovno testiranje u tunelima kroz Grdeličku klisuru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno redovno testiranje u tunelima kroz Grdeličku klisuru

Koridori Srbije obavili su redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima "Predejane" i "Manajle" i konstatovali da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakvih nedostataka.

Kontrola je obavljena nakon 6 meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru tako što su Koridori od 7. do 9. decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela "Predejane", a od 14. do 16. decembra isto tako na tunelu "Manajle".

Deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3 km puštena je u javni saobraćaj 18. maja ove godine, čime je kompletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koridori Srbije: Završeno redovno testiranje u tunelima kroz Grdeličku klisuru, nema nedostataka

Izvor: Danas, 16.Dec.2019

Кoridori Srbije saopštili su danas su da je posle šest meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru obavljen redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima "Predejane" i "Manajle" i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka.

Nastavak na Danas...

Koridori Srbije: Testirani tuneli, BEZBEDNOST BESPREKORNA

Izvor: OkRadio.rs, 16.Dec.2019

Šest meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, obavljen je redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“ koji je pokazao da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka, saopštili su Кoridori...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.