Koridori Srbije: Testirani tuneli, BEZBEDNOST BESPREKORNA

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.12.2019 - 13:53

Šest meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, obavljen je redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“ koji je pokazao da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka, saopštili su Кoridori Srbije.

Redovan godišnji servis u tim tunelima FOTO: Koridori Srbije Redovan godišnji servis u tim tunelima FOTO: Koridori Srbije
JP Кoridori Srbije su u od 7. do 9. decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela „Predejane“, a do 14. do 16. decemba tunela „Manajle“, kako bi uradili sve provere, testiranja i servise, koji su predviđeni ugovorom sa izvođačem radova.
 
Najavljeno je da će u maju naredne godine biti urađen redovan godišnji servis u tim tunelima.
 
Deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3 kilometra puštena je u javni saobraćaj 18. maja ove godine, čime je završen kompletan južni krak Кoridora 10.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: