Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023, 17:15

Završeno iscrtavanje biciklističkih staza na Bulevaru cara Lazara, čeka se još osposobljavanje semafora, evo šta Limanci kažu na to (FOTO)

NOVI SAD – Nakon što su završeni radovi na turbo kružnom toku u Srbiju, na Bulevaru cara Lazara danas su sa obe strane ka saobraćajnici iscrtani znaci na biciklističkoj stazi.  Radnici su jasno označili trake za bicikliste u crvenu boju, radi bolje vidljivosti ostalih učesnika u saobraćaju. Da bi cela raskrsnica bila funkcionalna ostalo je […]
Vest Završeno iscrtavanje biciklističkih staza na Bulevaru cara Lazara, čeka se još osposobljavanje semafora, evo šta Limanci kažu na to (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.