Završen Džez i bluz festival u S.Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Džez i bluz festival u S.Mitrovici

Završena je dvodnevna muzička manfiestacija u Sremskoj Mitrovici SM Džez i bluz festival. Ovaj događaj uprkos lošem vremenu, zabeležio je kao i prethodnih godina dobru posećenost, a organizovao ga je Centar za kulturu Sirmiumart.

Prve festivalske večeri dvanaestog po redu džez bluz festivala nastupili su pored domaćina Gemblersa, grupe Raw Hide i Dr. Project Point Blank iz Beograda, kao i Blue Family iz Pančeva. Ovaj koncert okupio je veliki broj Mitrovčana u gradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << parku.

Prvo veče više je više bilo u bluz stilu.

Domaćini i inicijatori ovog festivala još pre više od decenije bila je mitrovačka grupa Gemblers.

Druge večeri sugrađani su imali priliku da čuju The Metro Big Band, međunarodni džez bend koji okuplja muzičare iz čitavog sveta.

Organizaciju je izneo Centar za kulturu Sirmiumart, pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.

Iako je kiša bila uporna zabava na festivalu nije bila narušena, te na zadovoljstvo ljubitelja džeza i bluza čitav najavljen program je ispoštovan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.