Zaplenjeno 30 kilograma marihuane u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2020, 09:30

Zaplenjeno 30 kilograma marihuane u Kraljevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su 30 kilograma marihuane i uhapsili S. T. (1992) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda taksi vozila, u kome se kao putnik nalazio osumnjičeni, u prtljažniku pronašla dve torbe sa ukupno 30 paketa marihuane.

Kako se sumnja ove torbe pripadaju S. T. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Kraljevčanin sa 30 kilograma marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Sep.2020

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije zaplenili su 30 kilograma marihuane i uhapsili S. T. (28) iz Кraljeva, saopštio je danas MUP...Policija je prilikom pregleda taksi vozila u kome se kao putnik nalazio osumnjičeni, u prtljažniku pronašla dve torbe sa ukupno 30...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

(VIDEO) HAPŠENJE U TAKSIJU Policija kod Kraljeva privela mladića i zaplenila 30 KILOGRAMA MARIHUANE

Izvor: Blic, 08.Sep.2020

Policija i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su 30 kilograma marihuane i uhapsili S. T. (28) iz Kraljeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Kraljevo: Zaplenjeno 30 kilograma marihuane

Izvor: Danas, 08.Sep.2020

Policija je zaplenila 30 kilograma marihuane i uhapsila S. T. (28) iz Kraljeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.