Za 11 gradova i opština 260 miliona dinara za infrastrukturu

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 11 gradova i opština 260 miliona dinara za infrastrukturu

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uložiće 260 miliona dinara u poboljšanje saobraćajne infrastrukture i zaštitu voda u 11 vojvođanskih gradova i opština, istaknutno je danas u Inđiji prilikom uručivanja ugovora o dodeli sredstava.

Bespovratna sredstva, na osnovu konkursa, obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja čiji direktor Nebojša Malenković je, naglasivši značaj ravnomernog razvoja pokrajine uručio ugovore korisnicima.

Pored opštine Inđija, sredstva su dodeljena za još 10 gradova i opština u ukupnom iznosu od 150 miliona za projekte koji se tiču unapređenja saobraćajne infrastrukture i 110 miliona dinara za zašitu voda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.