APV: Novac za lokalnu infrastrukturu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APV: Novac za lokalnu infrastrukturu

U 11 vojvođanskih gradova i opština, u poboljšanje saobraćajne infrastrukture i zaštitu voda ukupno će biti uloženo 260 miliona dinara, istaknutno je danas u Inđiji prilikom uručivanja ugovora o dodeli sredstava.

Bespovratna sredstva, na osnovu konkursa, obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja čiji direktor Nebojša Malenković je, naglasivši značaj ravnomernog razvoja pokrajine uručio ugovore korisnicima.

Pored opštine Inđija, sredstva su dodeljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za još 10 gradova i opština u ukupnom iznosu od 150 miliona za projekte koji se tiču unapređenja saobraćajne infrastrukture i 110 miliona dinara za zašitu voda.

Opštiini Inđija je obezbeđeno 94 miliona dinara za realizaciju projekta „Pojačano održavanje državnog puta prvog reda M22.1 kroz naseljeno mesto Inđija i raskrsnica ulica Novosadske, Milana Rakića, Đorđa Vojnovića i Filipa Višnjića“.

Ta opština je dobila i 17,3 miliona dinara za izgradnju druge faze fekalne kanalizacije naselja Beška – povezni cevovod Inđija–Beška i crpna stanica „Beška“.

Predsednik opštine Inđija Petar Filipović izrazio je zadovoljstvom dobijenim sredstvima "u vremenu kada se budžeti lokalnih samouprava iz godine u godinu drastično umanjuju".

"Imamo privilegiju da smo oslonjeni na Vladu Vojvodine i Upravu za kapitalna ulaganja, da možemo da računamo na njihovu pomoć, a pre svega na zadovoljstvo sugrađana koji će koristiti tu infrastrukturu“, kazao Filipović, objavljeno je na sajtu opštine Inđija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za 11 gradova i opština 260 miliona dinara za infrastrukturu

Izvor: Blic, 03.Jun.2015

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uložiće 260 miliona dinara u poboljšanje saobraćajne infrastrukture i zaštitu voda u 11 vojvođanskih gradova i opština, istaknutno je danas u Inđiji prilikom uručivanja ugovora o dodeli sredstava...Bespovratna sredstva, na osnovu konkursa, obezbedila je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.