Vukmirović:Pokrajinski zavod nepotreban

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukmirović:Pokrajinski zavod nepotreban

Direktor Republičkog zavoda Srbije za statistiku Dragan Vukmirović rekao je danas da je "apsolutno nepotrebno" obnavljati vojvođanski Statistički zavod.

"Struktura Republičkog zavoda za statistiku je takva da postoji sektor za Vojvodinu. U ovom trenutku mislim da je to čisto političko pitanje, a politika ne treba da se meša u posao statistike", rekao je Vukmirović novinarima.

On je dodao da takva organizacija, u okviru Republičkog zavoda "de fakto postoji" u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novom Sadu, te da zadovoljava potrebe svih korisnika u Vojvodini.

Vukmirović je danas s predsednikom Zadružnog saveza Vojvodine Radislavom Jovanovom potpisao Protokol o saradnji Republičkog zavoda za statistiku i tog saveza, radi unapređenja uzajamnog informisanja i poslovanja zadruga u Vojvodini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.