Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jul.2023, 10:59

Vučić sa šefom diplomatije Venecuele: Srbija i Venecuela su istinski prijatelji

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Bolivarske Republike Venecuele Ivanom Hilom Pintom i zahvalio na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije i podršci u dobijanju organizacije Ekspo 2027.   View this post on Instagram   A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) “Srbija i Venecuela su istinski prijatelji. […]
Vest Vučić sa šefom diplomatije Venecuele: Srbija i Venecuela su istinski prijatelji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ugostio ministra Venecuele - Hvala na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije

Izvor: 24sedam.rs, 14.Jul.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Bolivarske Republike Venecuele

Nastavak na 24sedam.rs...

Vučić se sastao sa šefom diplomatije Venecuele, države pod jakim američkim sankcijama

Izvor: Danas, 14.Jul.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Bolivarske Republike Venecuele Ivanom Hilom Pintom.

Nastavak na Danas...

Predsednik Skupštine Srbije razgovarao s ministrom spoljnih poslova Venecuele

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2023

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić razgovarao je danas u Beogradu s ministrom spoljnih poslova Venecuele Ivanom Hilem Pintom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brnabić razgovarala sa Hilom Pintom: "Srbija je zainteresovana za unapređenje saradnje sa Venecuelom"

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas, u razgovoru sa šefom diplomatije Venecuele Ivanom Hilom Pintom u Beogradu da je Srbija zainteresovana da unapredi saradnju sa Venecuelom u oblastima poljoprivrede, turizma, zdravstva i kulture i naglasila da su sporazumi potpisani danas od velikog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.