Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Maj.2023, 13:16

Vučić obišao teško ranjene u maskrima u OŠ “Vladislav Ribikar” i Malom Orašju

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas obišao najteže povređene u masakrima u OŠ “Vladislav Ribnikar” i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije. Vučić je u video-poruci na Instagramu, na kojoj je ispred Kliničkog centra Srbije sa direktorom KCS Milkom Ašanin i prvim čovekom Urgentnog […]
Vest Vučić obišao teško ranjene u maskrima u OŠ “Vladislav Ribikar” i Malom Orašju objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić obišao teško ranjene u masakrima

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2023

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas obišao najteže povrijeđene u masakrima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na liječenju u Kliničkom centru Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić se oglasio novom video porukom, posetio povređene iz dve masovne pucnjave

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je video porukom da je danas obišao najteže povređene u pucnjavama u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije, prenosi SNS u saopštenju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.