Vučić u Kliničkom centru Srbije posetio najteže ranjene iz napada u beogradskoj školi i ...

Izvor: Beta, 25.Maj.2023, 17:16

Vučić u Kliničkom centru Srbije posetio najteže ranjene iz napada u beogradskoj školi i ...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas posetio najteže ranjene u oružanim napadima 3. i 4. maja u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije (KSC).On je u video-poruci na Instagramu naveo da je velika borba za život jednog mladića, a da su dve devojčice i učiteljica iz škole "Vladislav Ribnikar" bolje, iako, kako je napomenuo, niko neće ništa konačno da kaže.Objavio je i fotografiju ispred KCS sa lekarima Milikom Ašaninom i Markom Ercegovcem, te zahvalio svim lekarima i medicinskim sestrama koji brinu o najteže ranjenima.Vučić je zamolio medije da "govore o ovim divnim ljudima, žrtvama, a ne o ubicama"."Ovo su naši heroji, a ne ubice. Molim vas, da samo o tome zajednički povedemo računa", kazao je on.Ispod snimka je napisao da se nada i veruje u snagu teško ranjenih "da će izdržati sve i pobediti" i dodao: "Molim se za njihove živote i brz oporavak".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić posetio ranjene u napadima u beogradskoj školi i kod Smedereva

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas posetio najteže ranjene u oružanim napadima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije (KSC).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.