Vučić: Ta manjina nikada više neće odlučivati o Vojvodini, kapa dole za ono što je RTV uradila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ta manjina nikada više neće odlučivati o Vojvodini, kapa dole za ono što je RTV uradila

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas su oni, koji su drugima pomagali protiv ujedinjenja Srba u našoj zemlji, u ogromnoj manjini i da ne odlučuju o važnim stvarima, te da nikada više neće odlučivati ni o Vojvodini i drugim delovima Srbije.

Vučić je, zamoljen da prokomentariše kritike pojedinih Srba koji su protiv Vojvodine u Srbiji i koji govore da je 100 godina mnogo, da je reč prisajedinjenje arhaizam i da nije korišćena ni 1918, kao i brojne plakate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po Vojvodini protiv ujedinjenja, kazao da uvek postoje oni koji su želeli da se Srbi ne ujedine, i da im je pomagao deo našeg naroda.

"Što se tiče arhaizima, koji su govorili da se radi o priključenju a ne prisajedinjenju, ili anahronizam, kako god, zaboravljaju da pomenu Baranju", kazao je on.

Što se plakata tiče, Vučić je poručio da neka oni rade svoj posao, neka lepe plakate...

"A, mi ćemo da podižemo bolnice, puteve, škole, da dovodimo investitore u Novi Sad. Četrdeset godina Novi Sad nije imao fabriku, a mi smo doveli dve, dovodićemo i mnoge druge. Pravimo novi Klinički centar, novu RTV, kojoj čestitam na izvanrednom programu što nisam verovao da ijedna srpska televizija može da uradi. Kapa dole za ono što su radili", istakao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.