Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Avg.2023, 09:19

Vučić: Osuđujem upotrebu veštačke inteligencije u političkoj borbi

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se protivi upotrebi veštačke inteligencije za borbu sa političkim protivnicima i da smatra da je to falsifikat. Gostujući na RTS-u, a na pitanje novinarke da prokomentariše spotove na TV Pink o pojedinim liderima opozicije u kojima se koristila veštačka inteligencija, Vučić je rekao da niko […]
Vest Vučić: Osuđujem upotrebu veštačke inteligencije u političkoj borbi objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Osuđujem upotrebu veštačke inteligencije u političkoj borbi - to je nešto što je nedozvoljivo i nefer

Izvor: 24sedam.rs, 18.Avg.2023

"Jedini sam u zemlji koji smatra da smo napravili grešku sa litijumom, jer je, kako je rekao, njegov posao da zna šta su strane službe uradile"

Nastavak na 24sedam.rs...

Obradović: Vučić danima gostuje po nacionalnim televizijama, opozicije mesecima nije bilo na RTS-u

Izvor: Danas, 18.Avg.2023

Lider Dveri Boško Obradović rekao je danas da šef države Aleksandar Vučić danima gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ali da niko od političara iz opozicije mesecima nije gostovao na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.