Vučević sa ministrom omladine i sporta Liberije: Novi Sad prepoznat kao centar sporta daleko van granica zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2022, 15:09

Vučević sa ministrom omladine i sporta Liberije: Novi Sad prepoznat kao centar sporta daleko van granica zemlje

Novi Sad je prepoznat kao centar sporta i omladinskih aktivnosti daleko izvan granica Srbije i regiona, što je naglasio i Dester Zeogar Vilson, ministar omladine i sporta Liberije, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nakon razgovora sa liberijskim zvaničnikom.

Ministru omladine i sporta Liberije Desteru Zeogaru preneli smo naša iskustva iz 2019. godine, kada je Novi Sad ponosno nosio titulu omladinske prestonice Evrope, a razmotrili smo i modalitete buduće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saradnje, naveo je Vučević.

"Svedoci smo da se svet ubrzano "smanjuje", posebno nam je drago što širimo mrežu partnera i na drugim kontinentima, a svaki novi prijatelj Novog Sada će samo širiti priču o našem divnom gradu" istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI SAD prepoznat kao CENTAR SPORTA I OMLADINSKIH AKTIVNOSTI

Izvor: Blic, 18.Feb.2022

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Novi Sad prepoznat kao centar sporta i omladinskih aktivnosti daleko izvan granica Srbije i regiona što je, kako je rekao, naglasio i njegov današnji gost, ministar omladine i sporta Liberije Dester Zeogar Vilson.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.