Vučević najavljuje nova ulaganja u zdravstvo; Dom zdravlja na Adicama i Vidovdanskom naselju i rekonstrukciju postojećih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2021, 13:55

Vučević najavljuje nova ulaganja u zdravstvo; Dom zdravlja na Adicama i Vidovdanskom naselju i rekonstrukciju postojećih

Pandemija je pred nas postavila brojne izazove i pokazala nam da snaga jedne zemlje počiva na nekoliko stubova a da je zdravstvo jedno od njih, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dodao da će Adice uskoro dobiti Dom zdravlja od 1.000m2, u kojem će moći da se leči najmanje 17.000 građana, a imaće i dve najsavremenije zubarske ordinacije.

"Do sada smo u zdravstvo uložili mnogo - izgradili smo novu zgradu Hitne pomoći, Kovid bolnicu na Mišeluku, rekonstruisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo Dom zdravlja na Limanu, navodi Vučević uz obećanje da se tu neće stati.

Do kraja godine krećemo sa izgradnjom Doma zdravlja u Vidovdanskom naselju, a početkom 2022. sa rekonstrukcijom Doma zdravlja u Novom naselju, kaže gradonačelnik Vučević.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.