Vučević i Selaković o pravosudnom sistemu i korupciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2012, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević i Selaković o pravosudnom sistemu i korupciji

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je danas sa ministrom pravde i državne uprave Srbije Nikolom Selakovićem o zajedničkim aktivnostima u važnim upravnim poslovima, saopštila je Pres služba gradonačelnika.

Naglašena je potreba sistemskog pristupa poboljšanju pravosuđa kao jedinog načina za zaštitu i ostvarivanje prava građana. Vučević i Selaković su se složili da je saradnja svih nivoa vlasti neophodna da bi se unapredilo stanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Selaković je rekao da Novi Sad - kao drugi po veličini grad u Srbiji i centar regiona, ima izuzetno važnu ulogu u izgradnji jakog, organizovanog i nekorumpiranog društva.

Vučević je rekao da će Novi Sad, u okviru svojih nadležnosti, dati punu podršku državnim organima u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Kazao je da je rukovodstvu svih javnih i javno-komunalnih preduzeća u Novom Sadu dat nalog za reviziju poslovanja, i da prijave nadležnim organima sve što nije bilo realizovano u skladu sa zakonom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradonačelnik i ministar o pravosudnom sistemu i korupciji

Izvor: Novine novosadske, 12.Okt.2012

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je danas sa ministrom pravde i državne uprave Srbije Nikolom Selakovićem o zajedničkim aktivnostima u važnim upravnim poslovima, saopštila je Press služba gradonačelnika.. Naglašena je potreba sistemskog pristupa poboljšanju pravosuđa kao...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.