Vučević: Biciklizam je, bez dileme, budućnost Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2021, 10:23

Vučević: Biciklizam je, bez dileme, budućnost Novog Sada

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas sa Markom Trifkovićem, iz udruženja "Novosadska biciklistička inicijativa", sa kojim je razgovarao o budućnosti biciklizma u gradu.

"Posle sastanka sa gospodinom Markom Trifkovićem ispred udruženja "Novosadska biciklistička inicijativa" (NSBI) , osećam veliko zadovoljstvo što je trud Grada oko izgradnje biciklističke infrastrukture i subvencije sugrađanima za kupovinu novog dvotočkaša prepoznat i uvažen. Saslušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam ideje koje novosadski biciklisti imaju za dalji razvoj ove vrste saobraćaja, gde posebno obećavajuće deluje ideja o novoj biciklističkoj stazi preko mosta Sloboda. Predstojeća evropska nedelja mobilnosti biće obeležena zajedničkom vožnjom članova NSBI gradskim ulicama 18.septembra, a 4 dana kasnije okončaćemo uspešni projekat subvencije dodelom 60 bicikala za 60 najboljih đaka u našem gradu. Biciklizam je, bez dileme, budućnost Novog Sada, benefiti ove vrste prevoza su višestruki i učinićemo sve da dobre ideje od strane samih biciklista sprovedemo u delo", napisao je Vučević na svom instagram nalogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Izgradnjom škole dosanjan vekovni san

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2021

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je izgradnjom Baletske škole, koja je potpuno opremljena ispunjen "vekovni san" nastavničkog kadra, ali i brojnih generacija Muzičke i Baletske škole u Novom Sadu...Izgradnja zgrade koštala je 3,5 milijardi dinara, a u 15.000 kvadratnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.