Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 14:17

Vršac podržao inicijativu kompanije Swisslion: Ekoturistički kompleks sa akva parkom na putu za Vršačke planine

VRŠAC – Skupština grada Vršca prihvatila je danas inicijativu kompanije Swisslion za promenu Plana detaljne regulacije, kojom se obezbeđuju uslovi za razvoj dela grada na izlazu ka Vršačkim planinama. Usvajanjem Plana detaljne regulacije za vinogradski kompleks i pristupni put Vršačkim planinama, obuhvata se definisanje građevinskog zemljišta za kompleks eko-turističkih i sportsko-rekreativnih sadržaja sa pristupnim saobraćajnicama. […]
Vest Vršac podržao inicijativu kompanije Swisslion: Ekoturistički kompleks sa akva parkom na putu za Vršačke planine objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.