Vojvođanska partija izlazi na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanska partija izlazi na izbore

Vojvođanska partija izaći je na predstojeće lokalne, pokrajinske i državne izbore zajedno s partnerima okupljenih oko Vojvođanskog fronta, odlučilo je Predsedništvo te stranke.

"Rešeni smo da se za Vojvodinu i sve njene građane borimo i izborimo, bez obzira na izborne uslove koji nisu dobri i po nas Vojvođane nikada nisu ni bili dobri, jer samo tako možemo rešavati brojne probleme sa kojima se suočava Vojvodina i čitavo naše društvo", kaže se u saopštenju Predsedništva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ta stranka ocenjuje da bi "bojkot izbora produžio agoniju višedecenijskog zatiranja i propadanja Vojvodine o kojoj ne vode računa ni vlast ni samozvana bojkot opozicija, a vojvođansku političku misao dodatno marginalizovao".

"U toj situaciji, mi Vojvođani nemamo prava da sedimo skrštenih ruku i čekamo šta će i da li će neko nešto u Beogradu odlučiti u ime svih nas koji ovde živimo i nakon izbora. Vojvođanski front se nametnuo kao najozbiljniji i najorganizovaniji politički savez zasnovan na onim vrednostima za koje se kao partija svih ovih decenija zalažemo i od kojih ne odustajemo", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvođanska partija izlazi na izbore

Izvor: Danas, 29.Feb.2020

Predsedništvo Vojvođanske partije donelo je odluku o izlasku na lokalne, pokrajinske i republičke izbore zajedno sa partnerima okupljenih oko Vojvođanskog fronta, saopšteno je iz ove stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.