Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Apr.2023, 16:49

Vlada Srbije donela odluku o upotrebi zastave i grba: Precizirano na koji način sme da se izlaže, a šta je zabranjeno

SRBIJA – Ovim dokumentom otklanjaju se određene nedoumice u primeni Zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije Vlada Srbije usvojila je stav o primeni odredaba Zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije, koje se odnose na upotrebu Državne zastave i Narodne zastave. Ovim dokumentom otklanjaju se određene […]
Vest Vlada Srbije donela odluku o upotrebi zastave i grba: Precizirano na koji način sme da se izlaže, a šta je zabranjeno objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vlada usvojila Zaključak o primeni odredaba Zakona o izgledu i upotrebi zastave Srbije

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2023

Vlada Srbije usvojila je Zaključak o primeni odredaba Zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije, koje se odnose na slobodnu upotrebu Državne zastave i Narodne zastave.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.